98 Albatrossen

Naar een idee van Rudy Kousbroek (De logologische ruimte, Parijs, 1984).

Met de letters uit Ferdinand Bolstraat kan je het woord albatros leggen. Hieronder een overzicht van de albatrossen binnen de ring van Amsterdam.

In de Ferdinand Bolstraat zit een albatros?

Meer albatrossen zitten hier: Abram Dudok van Heelstraat, Albatrospad, Albert Hahnplantsoen, Alexander Boersstraat, Amstelboulevard, Balboastraat, Balthasar Floriszstraat, Barbara Strozzilaan, Baron G.A. Tindalstraat, Bartholomeus Diazstraat, Bartholomeus Ruloffsstraat, Bart van der Leckplantsoen, Beloegastraat, Benkoelenstraat, Ben Viljoenstraat, Berthelotstraat, Billitonstraat, Blancefloorstraat, Blauwvoetstraat, Bloedstraat, Bloemstraat, Blokkerstraat, Blokmakerstraat, Bloys van Treslongstraat, Bolkstraat, Boterbloemstraat, Bottelarijstraat, Botticellistraat, Bovenkarspelstraat, Boylestraat, Brede Vogelstraat, Buys Ballotstraat, Charlotte Brontéstraat, Charlotte de Bourbonstraat, Clara Bartonstraat, Columbusstraat, Cornelis Drebbelstraat, Derde Goudsbloemdwarsstraat, Dotterbloemstraat, Eerste Bloemdwarsstraat, Eerste Goudsbloemdwarsstraat, Elisabeth Wolffstraat, Ferdinand Bolstraat, Ganzebloemstraat, Goudsbloemstraat, Hetty Blokstraat, Holbeinstraat, Jacob Groenplantsoen, Jacob Israël de Haanstraat, Jacob van Arteveldestraat, Jacob van Lennepstraat, Jan Willem Brouwersstraat, John Blankensteinstraat, John Campbellstraat, Joos Banckersplantsoen, Juliana van Stolbergstraat, Kolibristraat, Korenbloemstraat, Korfbalstraat, Korte Blekersstraat, Korte Lijnbaanssteeg, Laboratoriumstraat, Landbouwstraat, Leonard Bernsteinstraat, Lodewijk Boisotstraat, Lombokstraat, Louise Marie Loeberplantsoen, Marius Bauerplantsoen, Molenbeekstraat, Montelbaanstraat, Muurbloemstraat, Nicolaas Beetsstraat, Nicolaas Berchemstraat, Noord-Bevelandstraat, Nova Zemblastraat, Oldambtstraat, Ombilinstraat, Oudezijds Achterburgwal, Pinksterbloemstraat, Schollenbrugstraat, Sint Willibrordusdwarsstraat, Sint Willibrordusstraat, Sleutelbloemstraat, Solebaystraat, Theophile de Bockstraat, Tolbrugstraat, Tommaso Albinonistraat, Tweede Bloemdwarsstraat, Tweede Goudsbloemdwarsstraat, Van Boetzelaerstraat, Van Oldenbarneveldtstraat, Voetbalstraat, Von Humboldtstraat, Willem Theunisse Blokstraat, Willem van Konijnenburgstraat, William Barlowsteiger, Witbolstraat.